InductorH-2049 Diósd, Géza fejedelem utca 18.
Inductor
hu en de

Technológiák, berendezések

Indukciós hevítési technológiák, berendezések, fejlesztés, gyártás, szaktanácsadás

Technológiák, berendezések

Az alábbiakban megismerheti, milyen sokrétűen alkalmazható az indukciós hevítés az ipari termelés és a tudományos kutatás során. Területenként változó, hogy épp a nagy felületi teljesítménysűrűség, az irányított hevítés, az energiahatékonyság vagy a kontaktus nélküli energia átvitel előnyét használjuk-e ki. Cégünk feladata, hogy a felhasználók számára ne csak hevítő generátorokat, hanem komplett, jól működő technológiákat szolgáltasson. Az itt felsoroltakon kívül vállalkozunk új területek megismerésére, egyedi, különleges feladatok megoldására.

-

Indukciós kéregedzés

Az indukciós kéregedzéssel úgy lehet befolyásolni az edzhető acél gépalkatrész felszíneit, hogy közben annak magszívóssága nem változik meg.
-

Indukciós olvasztás

Az indukciós olvasztással különböző fémek nagy tisztasággal, energiahatékonyan, szabályozottan olvaszthatók.
-

Indukciós forrasztás

Az indukciós forrasztás lehetővé teszi az egyébként nem könnyen forrasztható munkadarabok keményforrasztását bonyolult geometriák esetén is.
-

Indukciós hevítés melegalakításhoz

Fém alkatrészek képlékeny alakítást megelőző hevítéséhez alkalmazható gyors, gazdaságos, felületi minőséget megóvó eljárás.
-

Indukciós hevítés kutatáshoz

Az eljárás elsősorban kőzetek vizsgálatának segédeszköze. Olyan esetekben, amikor a kőzet intenzív hevítése útján végzünk analízist.
-

Zsugorkötés indukciós hevítéssel

Az eljárás alkalmas csapágyházak, fészkek, vezetőgyűrűk, kerékabroncsok és egyéb gép alkatrészek hevítésére, zsugorkötéssel történő szereléshez.
-

Indukciós palackzárás

Az indukciós hevítéssel történő palackzárás gyors, költség-hatékony, szinte bármely szokványos alapanyagú palack egyszer bontható zárása megoldható.
-

Speciális hőkezelési technológiák

Az indukciós hevítés előnyös tulajdonságait kihasználva számtalan ipari alkalmazás kínálkozik fémalkatrészek technológiai hevítésére.
Vissza az előző oldalra